NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Upoznavanje Bosna - Mesto za druženje i nova poznanstva

Kako da jednostavno i lako upoznate srodnu dušu i započnete druženje koje ćete pamtiti. Nikada više nemojte se osećati usamljeno.

Upoznavanje Bosna - Mesto za druženje i nova poznanstva

Kada smo pre mnogo godina uvideli da društvo kod nas, baš kao i u cjelom svetu postaje sve udaljenije i ljudi imaju sve manje vremena za kontakte i upoznavanje novih osoba, riješili smo da ljudima pružimo mogućnost da lako i brzo, uz pomoć savremenih sredstava komunikacije, upoznaju osobe koje su takođe raspoložene za upoznavanje i druženje. Upravo iz ove ideje i sve veće potrebe, izrodio se i servis Upoznavanje Bosna koji je rezultat našeg dugogodišnjeg rada i koji svakodnevno koristi na hiljade korisnika iz Bosne i Hercegovine.

Princip rada servisa je posle dugogodišnjeg rada i iskustva zasnovan na korišćenju SMS platforme, te SMS poruka kojima korisnik pravi prvi kontakt i uključuje se u rad našeg servisa. Na taj način svaki korisnik najlakše stupa u kontakt sa drugim osobama koje su trenutno na chatu i započinje dopisivanje i druženje.

Servis Upoznavanje Bosna koristi veliki broj muškaraca i žena iz cijele Bosne i Hercegovine, a sve više novih korisnika pristupa servisu svakog dana. Takođe, ne postoji ograničenje u godinama, te tako kod nas možete komunicirati sa korisnicima od 18 do 88 godina, u zavisnosti šta i ko vam odgovara i šta vas zanima.

Iako je veliki broj naših korisnika zainteresovan za muško ženska upoznavanja, naš servis koriste i korisnici koji žele da se druže i dopisuju, upoznaju zanimljive osobe istog ili suprotnog pola, dopisuju se, pričaju i diskutuju o raznim temama, od sporta do umetnosti i još mnogo toga. Upravo tako je servis i zamišljen - da omogući korisnicima da prekrate i prekinu dosadu i usamljenost i da razumeju da to nije nešto čega bi se trebalo stideti, već da je to sveprisutan osjećaj u današnjem modernom društvu.

Toliko za početak. Nadamo se da ćete se i vi priključiti našem servisu i da ćemo se zajedno družiti. Željno vas očekujemo zajedno sa hiljadama drugih korisnika našeg servisa!

Podeli na Facebook-u

ključne reči: upoznavanje upoznavanje bih upoznavanje bosna